ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6 manicure που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν


Ελένη Τσούτση

28 Σεπτεμβρίου 2021

6 manicure που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν
5 χρώματα νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν

Το φθινόπωρο είναι εδώ και έχουν έρθει μαζί του όλα τα νέα trends. Ήρθε λοιπόν η ώρα σιγά-σιγά να αλλάξετε τα καθημερινά σας outfits και γενικά να μπείτε σε ένα πιο fall mood. Αντίστοιχα, ήρθε πια η στιγμή να αποχωριστείτε τα φλούο, καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια σας αν ακόμη δεν το έχετε κάνει και να τα αντικαταστήσετε με πιο φθινοπωρινά manicure.

Το φθινόπωρο λοιπόν έχει τα δικά του χρώματα στο manicure που ταιριάζουν τέλεια στην εποχή. Ανακάλυψε λοιπόν τα χρώματα νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε asap!  Φέτος θα επικρατήσουν οι γήινοι τόνοι, όπως έδειξαν τα catwalks.

Διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, του βουργουνδί και του nude, κυριάρχησαν στα περισσότερα shows, ενώ και τα φυσικά πορσελάνινα νύχια συνεχίζουν να αποτελούν την πιο κομψή επιλογή. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το κόκκινο έχει την απόλυτη fall διάθεση που αρμόζει στις ημέρες. Ακολουθούν οι σκούρες αποχρώσεις, που θυμίζουν χειμώνα, και έχουν την must, cozy διάθεση, που αρμόζει στην εποχή, αλλά φυσικά και τα pastel χρώματα με μικρές λάμψεις, που θα χαρίσουν ένα φρέσκο vibe.

Για εσάς που αγαπάτε το minimal chic αποτέλεσμα, η μόδα στο nail art βάζει στο παιχνίδι τα διαχρονικά μονόχρωμα νύχια, προσθέτοντας τους μικροσκοπικά σχέδια και διακριτικές, λεπτεπίλεπτες πινελιές, που κάνουν το πολυπόθητο twist.

Πάμε να ξεκινήσουμε!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.