ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

O hair expert του Hollywood, Anh Co Tran, μας δείχνει την απόλυτη τεχνική για ανάλαφρες, φυσικές μπούκλες


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2021

O hair expert του Hollywood, Anh Co Tran, μας δείχνει την απόλυτη τεχνική για ανάλαφρες, φυσικές  μπούκλες
Anh Co Tran: O hair master μας δείχνει τη νέα τεχνική για ανάλαφρες και stylish μπούκλες

Ο Anh Co Tran είναι ο master των πιο cool χτενισμάτων στο Hollywood και όχι άδικα αφού καταφέρνει να δημιουργεί stylish χτενίσματα που καλύπτουν κάθε γούστο. Μάλιστα είναι υπεύθυνος για το iconic bob της διάσημης influencer, Aimee Song, την ατίθαση κόμη του Jake Gyllenhaal, αλλά και πολλών άλλων διάσημων.

Λατρεύει να δίνει κίνηση και ζωντάνια στα μαλλιά και φημίζεται για την ικανότητά του να αναλαμβάνει να μετατρέψει τα λεπτά και ίσια μαλλιά σε ανάλαφρες μπούκλες με μοναδικό στιλ.  

Πρόσφατα μοιράστηκε ένα video που μας παρουσιάζει την τεχνική για όμορφες και χαλαρές μπούκλες που δεν είναι καθόλου στημένες. Αν τα μαλλιά σας στεγνώνουν και μεταμορφώνονται στα τέλεια κυματιστά μαλλιά τότε συγχαρητήρια, είστε πολύ τυχερή. Αν όχι, τότε η τεχνική του Anh Co Tran θα σας δείξει πώς να πετύχετε τις πιο cool μπούκλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Η τεχνική του Tran εναλλάσσεται μεταξύ δύο διαφορετικών ειδών μπούκλας: της ελαφριάς και της πιο σφιχτής. Δείχνει λοιπόν πώς χρησιμοποιεί το σίδερο για μπούκλες για να δημιουργήσετε στροφές, προς τα πίσω και προς τα εμπρός.

Στη συνέχεια, το συνδυάζει με τον κλασικό τρόπο που κάνουμε μπούκλες περιστρέφοντας δηλαδή μικρές τούφες γύρω από το ειδικό σίδερο. Αυτό που καταφέρνει είναι τα μαλλιά να έχουν μια φυσικότητα και να δείχνουν πιο πλούσια.

Δυο tips που δίνει ο hair expert είναι να μην ξεχάσετε να κλειδώσετε το αποτέλεσμα με ένα spray και φυσικά να επενδύσετε σε ένα αξιόπιστο σίδερο για μπούκλες.

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σίδερα για μπούκλες της αγοράς και εσείς δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από το παραπάνω video για να δημιουργήσετε τις πιο cool μπούκλες.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.