ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Butterfly Cut: Το κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά


Ελένη Τσούτση

12 Οκτωβρίου 2021

Butterfly Cut: Το κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά
Butterfly: Είναι το haircut που κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο μακρια

H επίσκεψη στο κομμωτήριο πολλές φορές δεν έχει πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα όταν έχετε αδυναμία στο μήκος των μαλλιών σας. Συνήθως οι hair experts θέλοντας να ενδυναμώσουν οι άκρες, μειώνουν αισθητά το μήκος. Αν αυτό είναι κάτι που σας αγχώνει, εμείς σας έχουμε τη λύση.

Πρόκειται για τη νέα τάση στα κουρέματα, που ακούει στο όνομα Butterfly. Είναι ένα κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο μακριά αλλά και πιο πλούσια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι influencers που το έχουν υιοθετήσει στο Instagram και μπορεί να τις έχετε εντοπίσει ήδη στο feed σας.

Αποθηκεύστε λοιπόν τις παρακάτω φωτογραφίες και μόλις έχετε ραντεβού με τον κομμωτή σας δεν έχετε παρά να του τις δείξετε και να συζητήσετε αν ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Είναι σημαντικό όταν βλέπουμε μία τάση να διαπιστώνουμε μαζί με τον ειδικό αν πραγματικά ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά μας. 

Oι ασσυμετρίες είναι το κύριο γνώρισμα του συγκεκριμένου hair look και το μυστικό βρίσκεται στο styling όπου τα μαλλιά χτενίζονται με φόρα προς τα έξω και τμηματικά.

Αν είστε σε σκέψεις για το επόμενο κούρεμά σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά το butterfly look.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.