ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Babylights: Η ωραιότερη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας για τον χειμώνα


9 Νοεμβρίου 2021

Babylights: Η ωραιότερη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας για τον χειμώνα
Babylights: Η τάση που θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σας

Όταν σκεφτόμαστε να αλλάξουμε τα μαλλιά μας, η αλήθεια είναι ότι πλέον επηρεαζόμαστε πολύ εύκολα από όσα βλέπουμε στο feed μας στο Instagram. Πολλές φορές βέβαια τα hair looks που αποθηκεύουμε είναι τόσα πολλά που στο τέλος μπερδευόμαστε για ποιο πραγματικά θέλουμε.

Εμείς σήμερα θα σας προτείνουμε την αλλαγή που μπορείτε να κάνετε λίγο πριν από το χειμώνα και θα χαρίσει φως στο πρόσωπό σας.

Το νέο hot trend της σεζόν είναι τα babylights.

Πρόκειται για πολύ λεπτά highlights που δημιουργεί ο κομμωτής χρησιμοποιώντας την τεχνική με τα αλουμινόχαρτα και δείχνουν τέλεια τόσο σε ίσια όσο και σγουρά μαλλιά. Η ιδέα της τεχνικής βασίζεται στο χρώμα που παίρνουν τα μαλλιά των παιδιών όταν ξανοίγουν φυσικά.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της τεχνικής  είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών και σε οποιοδήποτε μήκος. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας χωρίς όμως να κάνετε κάτι δραστικό. H απόχρωση των baby highlights μπορούν να κινούνται σε όλους τους ξανθούς τόνους αλλά και κόκκινους όπως είναι το χάλκινο. 

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω hair looks και δοκιμάστε τη συγκεκριμένη τεχνική λίγο πριν τις γιορτές!

Διαβάστε ακόμη: Stylish χτενίσματα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.