ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Miley Cyrus άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και μας γύρισε πίσω στα 90s


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2021

H Miley Cyrus άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και μας γύρισε πίσω στα 90s
H Miley Cyrus ανήκει στις λίστα με όσες τολμούν τις αλλαγές και δε διστάζει να υιοθετήσει τα πιο extreme looks τόσο στο look της όσο και στα μαλλιά της.

Η ίδια αγαπάει τα έντονα χρώματα και λατρεύει τις ανατρεπτικές τάσεις. Αν κάνουμε ένα mini throwback θα θυμηθούμε ότι είναι από τις πρώτες σταρ που υιοθέτησε το shaggy haircut.

Aκόμη, έχει δοκιμάσει αρκετές αποχρώσεις αλλά φαίνεται ότι το ξανθό είναι το χρώμα της και πάντα επιστρέφει σε αυτό. Εμείς πάντως επιβεβαιώνουμε ότι της ταιριάζει πολύ και κάνει ακόμη πιο φρέσκια και νεανική την εμφάνισή της.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της έρχεται από τα 90’s και ίσως να σας διχάσει. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κρατήσει τη ξανθιά της βάση και έκανε παράλληλα κάποια μαύρα, φαρδιά highlights. To ξανθό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτές τις μαύρες λεπτομέρειες και κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο funky.

Εσάς πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.