ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Holographic Highlights: Η τάση από τα 90s επιστρέφει για να δώσει φουτουριστική λάμψη στα μαλλιά


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2022

Holographic Highlights: Η τάση από τα 90s επιστρέφει για να δώσει φουτουριστική λάμψη στα μαλλιά
Σας αρέσει να τολμάτε;

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; H νέα hot τάση του TikTok θα σας κάνει να νοσταλγήσετε τα 90s.

To νέο hair trend ονομάζεται «Holographic Highlights» και θα χαρίσει στα μαλλιά σας μια υπέροχη λάμψη. Ξεκίνησε από τα νύχια και πλέον έχει γίνει ένας χρωματισμός που εμφανίζεται στα ρούχα, τα αξεσουάρ και γιατί όχι και στα μαλλιά!

Η Beyonce απογείωσε τα holographic highlights με την εμφάνισή της το 2010 στο κόκκινο χαλί των Grammy και από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν χρόνια αλλά βλέπουμε ότι οι τάσεις κάνουν κύκλους και επανέρχονται πιο δυναμικά.

@_maermaer My hair tinsel after the shower🎆 #hairtinsel #fairyhair #SoundcoreGoForGold #fyp ♬ gojo supremacy - люблю соню

Μάλιστα, αστέρες της K-pop επανέφεραν την τάση και το 2018 και τώρα πολλές TikTokers ανεβάζουν video και μας δείχνουν πώς τοποθετούν στα μαλλιά τους αυτές τις εντυπωσιακές και funky ανταύγειες.

Ακόμη, αν θέλετε να δοκιμάσετε να πειραματιστείτε με το επόμενο hair look σας, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε στο TikTok DIY tutorials και να γράψετε #hairtinsel στην εφαρμογή προκειμένου να σας τα εμφανίσει όλα!

@ameiliamaye No one asked but I delivered anyways #hairtinsel ♬ everyday - favsoundds

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.