ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To λάθος που κάνουμε με τη μάσκα μαλλιών και το hack που θα την κάνει να λειτουργήσει στο 100%


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2022

To λάθος που κάνουμε με τη μάσκα μαλλιών και το hack που θα την κάνει να λειτουργήσει στο 100%
Pexels
Για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας ακολουθούμε κάποια συγκεκριμένα βήματα αλλά υπάρχουν έξυπνα hacks που κάνουν τη διαφορά και ίσως δεν τα γνωρίζουμε

Μπορεί λοιπόν να έχετε προμηθευτεί όλα σας τα αγαπημένα προϊόντα για λαμπερά μαλλιά αλλά ίσως αγνοείτε το παρακάτω hack.

O τρόπος με τον οποίο εφαρμόζετε τη μάσκα σας, «κλείνει» την πόρτα στην ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά ξηρά και «διψασμένα».

Ένα λάθος που κάνουμε συχνά είναι ότι αμέσως μετά το λούσιμο και ενώ τρέχουν ακόμα νερά εφαρμόζουμε στις άκρες μας τη μάσκα. Η ποσότητα όμως του νερού την αναγκάζει να γλιστρήσει και τελικά να χαθεί αρκετή ποσότητα προϊόντος. Τι μπορείτε να κάνετε;

Pexels

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι αφού έχετε ξεπλύνει καλά το σαμπουάν, να ταμπονάρετε τα μαλλιά με μια βαμβακερή πετσέτα με απαλές κινήσεις και έπειτα να απλώσετε την επιθυμητή ποσότητα μάσκας στα χέρια σας και να την εφαρμόσετε στα μαλλιά, για να ανοίξει τα λέπια της τρίχας και να την κάνει να χορτάσει από υγεία.

Extra Tip: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να εφαρμόζουμε τη μάσκα σε όλο το μήκος των μαλλιών μας που δεν ακουμπάει στις ρίζες και όχι μόνο στα τελειώματα.

Δοκιμάστε το! Αυτό το hack θα αλλάξει στην κυριολεξία την ποιότητα της τρίχας.