ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 προϊόντα που θα μεταμορφώσουν τα ξηρά μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2022

5 προϊόντα που θα μεταμορφώσουν τα ξηρά μαλλιά σας
Χαρίστε υγεία στα ξηρά μαλλιά σας

Τα ξηρά μαλλιά χρειάζονται συστηματική φροντίδα καθώς μπορούν εύκολα να σπάσουν και να δημιουργήσουν ψαλίδα στις άκρες. Η περιποιησή τους χρειάζεται προσοχή αλλά και χρόνο. Τόσο οι απότομες κινήσεις με τη χτένα όσο φυσικά και η καθημερινή χρήση θερμότητας έχουν ως αποτέλεσμα να αγριεύουν περισσότερο την τρίχα.

Αν θέλετε να τους χαρίσετε αναδόμηση, δεν έχετε παρά να κάνετε συμμάχους σας haircare προϊόντα που περιέχουν τα κατάλληλα συστατικά. Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε προϊόντα που θα αλλάξουν την όψη των μαλλιών σας είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό.

Tips:

Καλό είναι όπως σημειώσαμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας, κάνοντας μαλακές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Επίσης, καλό είναι να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσετε να τα φτιάχνετε με το πιστολάκι, σιγουρευτείτε ότι έχουν στεγνώσει. Αφήστε τα για δέκα λεπτά μετά το μπάνιο και όχι μέσα σε πετσέτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.