ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα ιδανικά χρώματα μαλλιών για πράσινα μάτια, σύμφωνα με τους experts


Ελένη Τσούτση

21 Ιανουαρίου 2022

Τα ιδανικά χρώματα μαλλιών για πράσινα μάτια, σύμφωνα με τους experts
Getty Images
Αν έχετε πράσινα μάτια οι παρακάτω ιδέες θα σας εμπνεύσουν

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά ακόμη διστάζετε να αποφασίσετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας προσθέσουμε έναν ακόμη παράγοντα στην αναζήτησή της ιδανικής απόχρωσης που είναι το χρώμα των ματιών σας.

Έχουμε ήδη καταγράψει τις τέλειες αποχρώσεις για τα καστανά μάτια και σήμερα θα κάνουμε focus σε όσες έχουν πράσινα μάτια. Άλλωστε τι καλύτερο από το να αναδείξετε το βλέμμα σας με το κατάλληλο χρώμα;

Δεν είναι τυχαίο που experts λαμβάνουν υπόψη τους τόσο τον τόνο της επιδερμίδας όσο και το χρώμα των ματιών πριν την τελική επιλογή της απόχρωσης. Το κατάλληλο χρώμα των μαλλιών μπορεί πραγματικά να κάνει τα πράσινα μάτια να λάμψουν! Τα πράσινα μάτια δείχνουν καλύτερα όταν συνδυάζονται με ζεστούς τόνους και όχι με ψυχρούς.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε τα χρώματα μαλλιών των αγαπημένων μας σταρ που έχουν πράσινα μάτια, από ανοιχτά έως πολύ σκούρα. Πάρτε έμπνευση και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς!

1. Amanda Seyfried - Μελί- ξανθά μαλλιά

2. Angelina Jolie - Καστανά

3. Emma Stone -Χάλκινα μαλλιά

4. Elizabeth Olsen- Ξανθό της άμμου

5. Scarlett Johansson - Strawberry-Blond

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.