ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Color Guide: Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στα καστανά σας μάτια;


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2022

Hair Color Guide: Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στα καστανά σας μάτια;
Aνακαλύψτε την ιδανική απόχρωση για εσάς

To να επιλέξετε το επόμενο χρώμα στα μαλλιά σας, σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση. Θα λέγαμε ότι πριν λάβετε την τελική σας απόφαση περνάτε από πολλά στάδια και δικαιολογημένα αφού ένα νέο χρώμα στα μαλλιά θα κρατήσει αρκετό καιρό και δεν έχετε περιθώρια λάθους.

Εκτός από τον τόνο της επιδερμίδας σας, εμείς ήρθαμε να σας προσθέσουμε και έναν επιπλέον παράγοντα που δεν είναι άλλος από το χρώμα των ματιών σας. Σήμερα θα κάνουμε focus σε όσες έχετε καστανά μάτια.

Κάντε scroll down και ανακαλύψτε τις ιδανικές αποχρώσεις μαλλιών που μπορείτε να επιλέξετε.

Καστανά μάτια με νότες χρυσού

Αν έχετε καστανά μάτια με νότες χρυσού, το να επιλέξετε ζεστά χρώματα μαλλιών θα είναι ό,τι πιο κολακευτικό. Δοκιμάστε αποχρώσεις καραμελέ-καφέ, μελί-ξανθό, κόκκινο-καφέ και χρυσόξανθο. Ωστόσο, αν τα καστανά μάτια σας έχουν ψυχρούς τόνους, οι experts προτείνουν να αναζητήσετε εξίσου ψυχρούς τόνους και στα μαλλιά. Για παράδειγμα, οι ανταύγειες πρέπει να είναι σε σταχτί απόχρωση, και τα υπόλοιπα μαλλιά σε ουδέτερα χρώματα». Το ξανθό, το σταχτοκαφέ και το σταχτοξανθό είναι εξαιρετικές επιλογές.

Καστανά μάτια

Αν έχετε κλασικά καστανά μάτια, "δεν υπάρχει όριο" στις επιλογές σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλές αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα καστανά μάτια σε σκούρες επιδερμίδες δεν συνδυάζονται με ανοιχτές αποχρώσεις. Αν θέλετε κάτι πιο ανοιχτό και φωτεινό μπορείτε απλά να το επιχειρήσετε με μερικές διακριτικές και λεπτές ανταύγειες. Διαφορετικά, είναι προτιμότερες οι αποχρώσεις του καστανού και σοκολατί, του καστανοκόκκινου, το μελί και το μαύρο.

Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τα καστανά μάτια μπορούν να συνδυαστούν με μεγαλύτερη ποικιλία αποχρώσεων στα μαλλιά. Φυσικά, προτείνονται οι αποχρώσεις του καστανού. Μπορείτε να επιχειρήσετε και κάποια ξανθιά απόχρωση αλλά όχι πολύ έντονη. Θα σας ταιριάζουν, επίσης, κάποιες κόκκινες αποχρώσεις.

Σκούρα μαύρα-καφέ μάτια

Τα μαύρα-καστανά μάτια είναι εντυπωσιακά όμορφα και χρειάζονται ένα χρώμα μαλλιών που να τα τονίζει. Το σκούρο καφέ λειτουργεί αρμονικά, αλλά όχι το σκούρο μαύρο. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε μερικούς υποτόνους κόκκινου για να δώσετε έναν pop χαρακτήρα στο look σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.