ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Chiara Ferragni έγινε καστανή - και μας δείχνει 2 super χτενίσματα για όλες τις ώρες


Ελένη Τσούτση

28 Ιανουαρίου 2022

Η Chiara Ferragni έγινε καστανή - και μας δείχνει 2 super χτενίσματα για όλες τις ώρες
Η fashion blogger κάνει πάντα τις καλύτερες beauty προτάσεις

H Chiara Ferragni είναι μία από τις διασημότερες influencers στον κόσμο. Κάθε της επιλογή γίνεται τάση και χωρίς αμφιβολία είναι μία trendsetter. Το hair look της παραμένει σταθερό, σχεδόν από τις πρώτες μέρες που τη γνωρίσαμε.

Η ίδια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως το φυσικό της είναι καστανό. Η αλήθεια είναι πως τα ξανθά της μαλλιά ταιριάζουν υπέροχα στον τόνο της επιδερμίδας της αλλά και το χρώμα των ματιών της -και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν τα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πριν λίγο όμως, η Chiara ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει με καστανά μαλλιά και στη λεζάντα γράφει: «Φυσικά μαλλιά».

Η διάσημη influencer έκανε ένα γλυκό καστανό που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με τα μάτια της και είναι σαν να ξανασυστήνεται στο κοινό της.

Εκτός από το χρώμα των μαλλιών της που μας εμπνέει, η Chiara κάνει stylish χτενίσματα ιδανικά για όλες τις ώρες, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δημιούργησε λοιπόν δύο bubble ponytails που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μέσα σε λίγα λεπτά. Μάζεψε ψηλά δύο τούφες, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, στις οποίες δημιούργησε δύο bubble ponytails.

Ένα ακόμη πανεύκολο χτένισμα που έκανε και μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς, είναι μια πλεξoύδα αλλά με ένα διαφορετικό twist καθώς την έπιασε πιο ψηλά και είχε ένα sleek εφέ.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και οι παραπάνω ιδέες σίγουρα θα σας χρειαστούν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.