ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Valentine's Day: Το must-have multistyler που πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2022

Valentine's Day: Το must-have multistyler που πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου
 Getty Images
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μπορεί να σκέφτεστε ότι είστε μόνες και δεν θέλετε να τη γιορτάσετε αλλά σας έχουμε υπέροχα νέα – δεν χρειάζεται να είστε με κάποιον για να γιορτάσετε τη μέρα αυτή

Γιατί η μέρα αυτή είναι στην πραγματικότητα μια τέλεια αφορμή για να δείξετε στον εαυτό σας περισσότερη αγάπη, φροντίδα και pampering.

Show yourself some love! Είτε λοιπόν φέτος η μέρα των ερωτευμένων να σας βρίσκει μόνες είτε με τον σύντροφό σας ή τις φίλες σας το μήνυμα είναι ένα – αγαπήστε πρώτα εσάς και μην ξεχνάτε πως η σημαντικότερη σχέση της ζωής μας, είναι αυτή που έχουμε με τον εαυτό μας.

Η ημέρα αυτή είναι για τους περισσότερους συνδεδεμένη με τα κόκκινα τριαντάφυλλα και τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, αλλά για μια πιστή beauty lover είναι ακόμη μια ευκαιρία να αποκτήσει τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς που έχει στην wishlist της εδώ και καιρό. Εμείς σας έχουμε το απόλυτο δώρο τόσο για εσάς όσο και τα μαλλιά σας!

Jenny.Gr

Πρόκειται για το εργαλείο styling της Dyson, Airwrap, το must-have hairstyling tool. Είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο χτενίσματος που προσελκύει τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τον αέρα και έχει καταφέρει να γίνει το πολυπόθητο hair item όλων των γυναικών.

H Dyson είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία και το Airwrap αποτελεί ένα εντυπωσιακό multistyler που σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά, χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα ώστε να σέβεται την τρίχα.

Jenny.Gr

Το σημαντικό είναι ότι έχει εμπνευστεί από επαγγελματίες κομμωτές χαρίζοντάς σας ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα που πλέον μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας στο σπίτι.

Το Airwrap αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά, ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες, χαρίζοντας μπούκλες αλλά και κυματισμούς με όγκο.

Jenny.Gr

Ακόμη, το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο και προστατεύουν από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Το Airwrap έχει έξι εξαρτήματα και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα, ανάλαφρα και λαμπερά, για κάθε περίσταση. Aν μέσα λοιπόν στα #hairgoals σας είναι να έχετε τις τέλειες μπούκλες ή ένα υπέροχο ίσιωμα και τα μαλλιά σας να δείχνουν πάντα υγιή τότε το Airwrap θα σας βοηθήσει να το κάνετε πραγματικότητα.

Jenny.Gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει ξεκινήσει και εσείς δεν έχετε παρά να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά σαν να έχετε βγει μόλις από κομμωτήριο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.