ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποιο Valentine's hairstyle είσαι;


Ελένη Τσούτση

11 Φεβρουαρίου 2022

Ποιο Valentine's hairstyle είσαι;
Getty Images
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ήρθε η στιγμή να λάμψετε. Είτε την γιορτάσετε με τον σύντροφό σας είτε με τις φίλες σας προετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κλέψει όλα τα βλέμματα

Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, στον έρωτα και τις σχέσεις, μια ευκαιρία να δείξετε στον άνθρωπο που νοιάζεστε περισσότερο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχετε κάποιον Βαλεντίνο για να γιορτάσετε μαζί του, να σας θυμίσουμε ότι υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σας, στο οποίο οφείλετε να είναι προτεραιότητα και να αγαπάτε βαθιά. Ποιος; Εσάς!

Η γιορτή των ερωτευμένων λοιπόν είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξετε πόσο νοιάζεστε εσάς πρώτα από όλα και να κάνετε ένα δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας. Εμείς σας προτείνουμε ένα δώρο που θα είναι καθημερινός σας σύμμαχος σε όλες τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Άλλωστε ένα περιποιημένο χτένισμα είναι πάντα σημείο-κλειδί σε μια εμφάνιση. Εμείς σας έχουμε πολύ καλά νέα. Ποια είναι αυτά; Η επίσκεψη στο κομμωτήριο δεν είναι απαραίτητη για να πετύχετε hairstyles που θα αναδείξουν το look σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε δώρο στον εαυτό σας, το απόλυτο εργαλείο styling που ακούει στο όνομα - SteamPod 3.0 και ανήκει στη νέα γενιά Steam Pod της L’oreal Professionnel.

Eίναι η πιο όμορφη ανακάλυψη που θα κάνετε για τα μαλλιά σας! Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό,τι γνώριζατε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό gadget που αν το βάλετε στη νεσεσέρ σας θα δημιουργήσετε ευφάνταστα χτενίσματα εύκολα και γρήγορα.

Με το SteamPod μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα εντυπωσιακό ίσιωμα, stylish κυματισμούς μέχρι και τις αγαπημένες σας μπούκλες που θα κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται αν έχετε επισκεφτεί κάποιο κομμωτήριο!

Το SteamPod 3.0 είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και μπορείτε να πετύχετε τα ωραιότερα looks σε ελάχιστο χρόνο. Με πιο λεπτό και πιο ελαφρύ σχεδιασμό, το SteamPod διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα που κάνουν το ίσιωμα ή οποιοδήποτε άλλο χτένισμα θέλετε παιχνιδάκι. Ακόμη, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ.

Εσείς λοιπόν ποιο Valentine's hairstyle είστε;

Straight hair

Jenny.Gr
Getty Images

Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy hairstyle από τα ίσια μαλλιά για την ημέρα των ερωτευμένων. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το SteamPod 3.0 που θα σας χαρίσει το ωραιότερο ίσιωμα, όπως ένας επαγγελματίας.Ολοκληρώστε με λακ και είστε πανέτοιμες για το ραντεβού σας!

Waves with a twist

Jenny.Gr
Getty Images

Tα κυματιστά μαλλιά είναι πάντα μια καλή λύση και κάνουν το look να δείχνει ακόμη πιο προσεγμένο. Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε μόνες σας ατημέλητες μπούκλες για την ημέρα των ερωτευμένων με το SteamPod 3.0. Κάντε όμως τη διαφορά και επιλέξτε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών για να πιάσετε μερικές τούφες στο πίσω μέρος. Για μεγαλύτερη διάσταση και κίνηση στα μαλλιά, μεταφέρετέ τα όλα προς τη μία πλευρά και είστε έτοιμες!

Romantic Ponytail

Jenny.Gr
Getty Images


Ο ρομαντισμός αυτή τη μέρα είναι διάχυτος, γιατί να μην έχουν και τα μαλλιά σας λοιπόν μια υποψία ρομαντισμού; Αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να έχετε μια όμορφη λεπτή κορδέλα που αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ που θα συνοδεύσει το hairstyle σας. Ισιώστε πρώτα τα μαλλιά σας με το SteamPod 3.0. και έπειτα πιάστε τα ψηλά και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Τέλος, από πάνω δέστε την κορδέλα κάνοντας έναν φιόγκο.

Bubble braid

Jenny.Gr
Getty Images

Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό και έχετε βαρεθεί, τον τελευταίο χρόνο να μαζεύετε τα μαλλιά σας με ένα scrunhie, αυτή η πρόταση θα σας ενθουσιάσει. Πρόκειται για την bubble braid, ένα super εντυπωσιακό hairstyle που μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί να ισιώσετε πρώτα τα μαλλιά σας με το Steampod 3.0 και έπειτα να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και είτε με διάφανα λαστιχάκια είτε με μαύρα λαστιχάκια δημιουργώντας ένα εφέ φούσκας. Όσο πιο μακριά μαλλιά έχετε, τόσο πιο εντυπωσιακό το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιποίησης SteamPod καθώς είναι θερμοπροστατευτικά, ενισχύουν το αποτέλεσμα ενώ ενεργοποιούνται με τον ατμό.

Jenny.Gr

Η Κρέμα Λείανσης Steampod προσταστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα, την υγρασία και τους εξωτερικούς ρύπους, ενώ παράλληλα τα ενδυναμώνει και τα θρέφει. Συνδυάστε την κρέμα με το Steampod και δημιουργήστε τα αγαπημένα σας looks με τη δύναμη του ατμού.

To Serum Λείανσης SteamPod προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα, την υγρασία και τους εξωτερικούς ρύπους, ενώ παράλληλα τα ενδυναμώνει και τα θρέφει. Συνδυάστε την κρέμα με το SteamPod και δημιουργήστε τα αγαπημένα σας looks με τη δύναμη του ατμού.

Το Γαλάκτωμα Λείανσης & Επανόρθωσης SteamPod ενεργοποιείται με τον ατμό και προσφέρει προστασία από τη θερμότητα και έλεγχο ενάντια στο φριζάρισμα, ακόμα και σε συνθήκες έντονης υγρασίας. Αλλιώς, το επόμενο σου beauty απόκτημα!

Ηοw to:

Εφαρμόστε πρώτα την ειδική κρέμα λείανσης SteamPod σε νωπά μαλλιά, στη συνέχεια στεγνώστε με το πιστολάκι, και έπειτα ισιώστε τα μαλλιά σας, περνώντας αργά με το SteamPod ανά τμήματα: όσο μικρότερα τα τμήματα, τόσο πιο ακριβές θα είναι το αποτέλεσμα. Μετακινήστε αργά το ισιωτικό πάνω από κάθε τούφα, από τη ρίζα ως την άκρη. Έτσι, θα περάσετε κάθε τούφα μόνο μία φορά!

Aναζήτησε το SteamPod 3.0 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’ Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.