ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 conditioners που θα ενδυναμώσουν τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2022

7 conditioners που θα ενδυναμώσουν τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά
Μπορεί να ακολουθείτε μια σωστή ρουτίνα για τα μαλλιά σας αλλά αν εντάξετε το conditioner θα δείτε ακόμη καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα στην όψη τους

Είναι αποδεδειγμένο ότι ένα πλούσιο conditioner είναι απαραίτητο για όλους τους τύπους τρίχας. Ειδικά όμως αν έχετε ξηρές άκρες που σπάνε τότε το conditioner είναι μονόδρομος.

Τα ξηρά μαλλιά είναι πολύ εύθραυστα και δημιουργούν ψαλίδα πιο γρήγορα. Οι απότομες κινήσεις με τη χτένα, η συνεχή χρήση θερμότητας και το καθημερινό λούσιμο, το μόνο που κάνουν είναι να αγριεύουν ακόμη περισσότερο την τρίχα.

Jenny.Gr

Στην προσπάθεια τα μαλλιά σας να αποκτήσουν τη χαμένη τους λάμψη και να είναι υγιή δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε δυνατούς συμμάχους όπως τα haircare προϊόντα και πιο συγκεκριμένα σε ένα conditioner που θα τα ενυδατώσει σε βάθος.

Oι hair experts τονίζουν ότι είναι καλό να βάζουμε πρώτα το conditioner από τις ρίζες μέχρι τις άκρες για θρέψη και μετά το shampoo. Θεωρούν ότι με αυτή τη σειρά, τα μαλλιά είναι πιο ανάλαφρα, ενώ δείχνουν πιο λαμπερά.

Υπάρχει τρόπος λοιπόν να τονώσετε τα μαλλιά σας και στην παρακάτω gallery θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα conditioners της αγοράς για να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.