ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα θερμοπροστατευτικά προϊόντα για τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2022

Τα καλύτερα θερμοπροστατευτικά προϊόντα για τα μαλλιά σας
Τα εργαλεία θερμότητας που χρησιμοποιούμε καθημερινά στα μαλλιά μας δημιουργούν φθορά και τα ταλαιπωρούν για αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε θερμοπροστατευτικά προϊόντα

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στις οποίες λειτουργούν όλα τα εργαλεία styling αφυδατώνουν τα μαλλιά ενώ σπάνε την τρίχα. Επειδή όμως γνωρίζουμε καλά ότι είναι δύσκολο να τα αφήσετε στην άκρη, η πιο έξυπνη κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να προστατεύσετε τα μαλλιά σας απέναντι στη θερμότητα με ένα ειδικό προϊόν.

Μπορείτε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα θερμοπροστατευτικό μαλλιών καθώς η σύνθεσή τους την τροφοδοτεί με υγρασία και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από τη τρίχα. Έτσι εμποδίζεται το σπάσιμο της τρίχας και η φθορά της. Είναι leave in προϊόντα που δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλετε και με απλές κινήσεις τα εφαρμόζετε στα μαλλιά σας.

Jenny.Gr

Η καλύτερη εφαρμογή γίνεται ως εξής – εφαρμόζετε το προϊόν σε νωπά μαλλιά πριν τα στεγνώσετε και ξεκινήσετε το styling. Οι ειδικοί τονίζουν πως είναι πολύ σημαντικό για την ποιότητα των μαλλιών να μην ξεκινάτε το styling αν δεν είναι στεγνά, γιατί όταν είναι βρεγμένα είναι τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φθαρούν και θα σπάνε πιο εύκολα.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα καλύτερα θερμοπροστατευτικά της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.