ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Anne Hathaway είναι η βασίλισσα των curtain bangs


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2022

Η Anne Hathaway είναι η βασίλισσα των curtain bangs
Είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν για τα μαλλιά και η Anne Hathaway τις ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Μιλάμε για τις curtains bangs που η αγαπημένη ηθοποιός υιοθέτησε σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί

Τα curtain bangs είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο hairstyle, που είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 70 και ολοένα και περισσότερες σταρ, το υιοθετούν.

Αν έχετε κουραστεί να σκέφτεστε τι αλλαγή να κάνετε στα μαλλιά σας αλλά να μη χάσετε το μήκος τους, οι curtain bangs είναι η ιδανική επιλογή. Είναι οι αγαπημένες των Γαλλίδων αφού μεταμορφώνουν ένα απλό hair look στη στιγμή και εκπέμπουν κομψότητα.

Η βασίλισσα των curtain bags είναι η Anne Hathaway και οι φωτογραφίες της θα σας πείσουν. Έκανε τις πιο κλασικές και θηλυκές αφέλειες με αέρα από την δεκαετία των 70s.

Πιο συγκεκριμένα, η Hathaway είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σε ανεπιτήδευτο half up με όγκο στην κορυφή και μας έδειξε πώς ένα χτένισμα μπορεί αμέσως να γίνει super glam.

Jenny.Gr

Εσείς θα τις δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.