ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 celebrities που ανέδειξαν το bob hair look με τον καλύτερο τρόπο


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2022

10 celebrities που ανέδειξαν το bob hair look με τον καλύτερο τρόπο
Τα τελευταία δύο χρόνια, τo bob hair look αποτελεί μια σταθερή τάση που αγαπούν ολοένα και περισσότερο οι γυναίκες

Ειδικά αν έχετε λεπτή τρίχα και ψάχνετε συνεχώς το κατάλληλο haircut, μπορείτε να εμπνευστείτε από το bob των celebrities -που φαίνεται ότι οι περισσότερες το έχουν επιλέξει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, καθώς κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά.

Μικρές λεπτομέρειες στο κούρεμα, μπορούν να προσθέσουν όγκο, να αλλάξουν την υφή και να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια.

Μάλιστα (και) το bob επέστρεψε από τα 90s και είναι καλύτερο από ποτέ! Αλλά το 2022 υπάρχει ένας νέος τρόπος να υιοθετήσετε την τάση και ονομάζεται power bob. Ακόμη πιο κομψό και στιλάτο - το power bob είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξετε το καθημερινό σας.

Να τονίσουμε ότι το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σας εμποδίζει σε τίποτα να αλλάζετε χτένισμα κάθε μέρα και να πειραματίζεστε με διαφορετικά looks.

Παρακάτω θα δείτε 10 bob looks όπως ακριβώς τα υιοθέτησαν οι αγαπημένες μας σταρ για να πάρετε ιδέες για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Reminder: Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τα looks που σας άρεσαν ώστε να τα δείξετε στον κομμωτή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS