ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Meghan Fox έγινε ξανθιά για την νέα της ταινία και είναι μία άλλη


Ελένη Τσούτση

23 Μαρτίου 2022

Η Meghan Fox έγινε ξανθιά για την νέα της ταινία και είναι μία άλλη
Η Meghan Fox άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για τις ανάγκες της ταινίας που πρωταγωνιστεί και είναι, φυσικά, καθηλωτική.

Η απόλυτη μελαχρινή, Meghan Fox άφησε το χαρακτηριστικό της χρώμα και έγινε ξανθιά. Η λαμπερή ηθοποιός αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο look της και αυτό για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την νέα της εμφάνιση, στην οποία ποζάρει ως φουλ πλατινέ ξανθιά. «Έτσι μοιάζει η κόρη του διαβόλου», ήταν το σχόλιο της Fox, με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία. H αλλαγή έγινε για την ταινία «Johnny and Clyde», που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2022.

Μάλιστα σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της ταινίας, Tom DeNucci, δήλωσε ότι η αλλαγή στα μαλλιά της έπρεπε να γίνει για να μοιάζει η ηθοποιός με πριγκίπισσα της Disney καθώς τα μαύρα μαλλιά της απέδιδαν έναν πιο dark χαρακτήρα.

Εσάς ποια απόχρωση σας αρέσει περισσότερο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS