ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα κυματιστά μαλλιά της Julia Roberts είναι το απόλυτο summer hair goal


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2022

Τα κυματιστά μαλλιά της Julia Roberts είναι το απόλυτο summer hair goal
Για το απόλυτο wave look εμπνευστείτε από την Julia Roberts

Ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει την εποχή που η Julia Roberts είχε εμφανιστεί με υπέροχα κόκκινα μαλλιά στο “Pretty Woman”. Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια μας έχει δώσει πολλά ακόμη μοναδικά hair looks. Στα χρόνια που πέρασαν την είδαμε με ξανθές αποχρώσεις, ανάλαφρες μπούκλες, updos αλλά πάνω από όλα με υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό pastel κίτρινο κοστούμι, αλλά εκείνο που μας εντυπωσίασε ήταν το hairstyle της. Δυναμικό, αέρινο και ανάλαφρο της ταίριαζε μοναδικά. Οι ανάλαφρες μπούκλες που επιμελήθηκε ο celebrity hairstylist, Serge Normand ήταν αυτό που αναζητούσαμε για το φετινό καλοκαίρι!

Μάλιστα, ο Normand είχε δηλώσει παλαιοτέρα για τα μαλλιά της Roberts: «Το μαγικό που συμβαίνει με τα μαλλιά της είναι ότι έχουν μια φυσική λάμψη. Εκείνο που κάνω είναι να ξεκινώ πάντα με ένα σωστό κούρεμα».

Jenny.Gr

«Όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν το σωστό, ανάλογα με την ποιότητα και την υφή των μαλλιών τους. Στη Julia εφαρμόζω πολύ συχνά θεραπείες επανόρθωσης και ενυδάτωσης ώστε τα μαλλιά της να έχουν ελαστικότητα. Στη συνέχεια εφαρμόζω αφρό για έξτρα όγκο πριν από το styling με τις συσκευές θερμότητας. Ακόμη, χρησιμοποιώ πάντα spray χτενίσματος που χαρίζει στα μαλλιά της την τέλεια υφή και κίνηση. Τέλος, απλώνω ένα ξηρό λάδι στις άκρες».

Jenny.Gr

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες σαν της Julia Roberts, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα spray αλατιού, που είναι το απόλυτο must-have προϊόν για τέλεια beach waves.

Stylista The Beach Wave Mist Hair Styling Salt Spray, L’Oréal Paris

Jenny.Gr

Beach Wave Mousse, Moroccanoil

Jenny.Gr

TecniArt Beach Waves, L’Oréal Professionnel

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.