ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι κορυφαίες τάσεις που θα δούμε στα νύχια τους επόμενους μήνες


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2022

Οι κορυφαίες τάσεις που θα δούμε στα νύχια τους επόμενους μήνες
Τα must manicure που θα σας χαρίσουν έμπνευση

Οι πασχαλινές εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει και αν κάτι θέλουμε να ξέρουμε είναι τις τελευταίες τάσεις στα νύχια. Το manicure θα δώσει στα looks σας μια extra πινελιά κομψότητας και αν δεν θέλετε φέτος να κάνετε ένα απλό manicure, επιλέγοντας ανάμεσα στα κυρίαρχα χρώματα, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο.

Τα manicure trends αλλάζουν και αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον αφού συνήθως βλέπουμε και πάλι trends περασμένων δεκαετιών να μας ενθουσιάζουν. Από το κόκκινο βερνίκι νυχιών μέχρι τις pastel αποχρώσεις και τους nude τόνους και τα πολύχρωμα νύχια, όλα είναι εδώ και σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Το χρώμα λοιπόν είναι πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν. Από το outfit μας έως και στο μανικιούρ μας. Μας φτιάχνει τη διάθεση και αναβαθμίζει την εμφανισή μας. Το χρώμα είναι πρωταγωνιστής και στα νύχια μας αυτή την άνοιξη και φυσικά το απολαμβάνουμε.

Τα funky σχέδια όμως φαίνεται ότι έχουν κυριαρχήσει φέτος και την άνοιξη θα συνεχίσουν να είναι η νούμερο ένα τάση στα νύχια.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω εικόνες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS