ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το manicure της Blake Lively στο Met Gala καλό είναι να μην γίνει τάση


Ελένη Τσούτση

3 Μαΐου 2022

Το manicure της Blake Lively στο Met Gala καλό είναι να μην γίνει τάση
To αμφιλεγόμενο manicure της Blake Lively μπορεί να λειτούργησε για το outfit της, αλλά μάλλον μόνο εκεί

H Blake Lively εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακή Versace τουαλέτα στο Met Gala με τιάρα εμπνευσμένη από το Άγαλμα της Ελευθερίας, αλλά τα συναισθήματά μας για όλη της την εμφάνιση είναι κάπως μπερδεμένα. Μπορεί να ήταν εντός της φετινής θεματικής αλλά κάποια στοιχεία του look της ήταν σχετικά κακόγουστα. Μόλις έβγαλε τα γάντια της είδαμε το manicure που επέλεξε και κάπως σαστίσαμε.

«Καθώς η εμφάνιση του Blake ήταν εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική της πόλης της Νέας Υόρκης, θέλαμε πολύ να έρθει η ίδια έμπνευση στο μανικιούρ», ανέφερε ο Gerstein που επιμελήθηκε το manicure της. «Εμπνευσμένο από σημαντικά ορόσημα της Νέας Υόρκης, όπως το Penn Station και το Grand Central Station, η άκρη και η κάτω πλευρά θυμίζουν την οροφή στο Penn Station».

Για να δημιουργήσει τo manicure, ο Gerstein χρησιμοποίησε μια mint βάση και στη συνέχεια πρόσθεσε χρυσά φύλλα και πολύτιμους λίθους από πάνω για να δώσει στα νύχια μια αίσθηση «αντίκας».

Μπορεί να υπήρχε μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από το manicure -και το σεβόμαστε- αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν παύει να είναι υπερβολικό και κιτς. Δεν συμφωνείτε;


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.