ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To midi bob είναι η νέα hot τάση που έρχεται από το TikTok


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2022

To midi bob είναι η νέα hot τάση που έρχεται από το TikTok
To TikTok έρχεται με ένα νέο hot trend που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες

Το TikTok έχει αγκαλιάσει τις beauty gurus που δεν σταματούν να μοιράζονται μαζί μας έξυπνα μυστικά ομορφιάς που γίνονται αμέσως viral. Τώρα έρχεται με μία νέα τάση για τα μαλλιά.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το ένα νέο κούρεμα που θα είναι σύντομα παντού γύρω μας: το midi bob. Ανάμεσα στο γαλλικό bob τύπου Amalie και το bob της δεκαετίας του '90 της Keira Knightley έρχεται ένα bob μεσαίου μήκους που φτάνει στους ώμους. Μέσα από τις νέες τάσεις που διαβάζουμε καθημερινά ή βλέπουμε στα social media, το midi bob καταλαβαίνουμε ότι ήρθε για να μείνει.

Αυτή τη φορά τα νέα είναι πολύ καλά αφού αυτό το νέο trend στο κούρεμα κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Το είδαμε στα Oscar και θυμηθήκαμε και παλαιότερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί. Στα φετινά βραβεία λοιπόν ξεχωρίσαμε τα κοντά haircuts. Το midi bob έχει πάρει το προβάδισμα στις τάσεις καθώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει εξίσου τα ίσια και τα κυματιστά μαλλιά.

Πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, μην αμελήσετε να έχετε επιλέξει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που απεικονίζουν το κούρεμα. Παρακάτω θα βρείτε όση έμπνευση χρειάζεστε.

@thehairbros The Midi Bob. #haircut #thehairbros #fy #fyp #viral ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS