ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2022

6 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά
Αν έχετε κοντα μαλλιά και αναζητάτε το ιδανικό hair look, σας έχουμε υπέροχες και stylish επιλογές 

Αν παντρεύεστε το φετινό καλοκαίρι, ετοιμαστείτε να λάμψετε!

Εκτός από την αναζήτηση του ιδανικού νυφικού, εμείς θα σταθούμε στα μαλλιά και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό χτένισμα που θα ολοκληρώσει μοναδικά το bridal look σας! Άλλωστε χτένισμα μπορεί να είναι το άγγιγμα που κρατάει το τελικό look chic και όμορφο για αυτό συγκεντρώσαμε εντυπωσιακά χτενίσματα που αν τα επιλέξετε θα αποτελέσουν το κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισής σας.

Ανάλογα με το στιλ που θέλετε να έχετε την ημέρα του γάμου σας και το look που ταιριάζει στις γωνίες του προσώπου σας, δοκιμάστε διάφορα χτενίσματα κάνοντας πρόβες, μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που σας ικανοποιεί.

Μπορείτε να κάνετε το νυφικό σας χτένισμα ποι ενδιαφέρον προσθέτωντας αληθινά λουλούδια ή κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών. Στο Instagram ανακαλύψαμε κάποιες προτάσεις που ταιριάζουν τόσο σε νύφες με εντυπωσιακό στιλ, όσο και στις πιο απλές με νυφικό σε στιλ φορέματος.

Δείτε τις παρακάτω inspo - εικόνες και κρατήστε screenshot από το look που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.