ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νέο manicure της Jennifer Lopez είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο της Ben Affleck


Ελένη Τσούτση

2 Ιουνίου 2022

Το νέο manicure της Jennifer Lopez είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο της Ben Affleck
Το τελευταίο manicure της Jennifer Lopez σίγουρα είναι έξω από τα συνηθισμένα

Μπορεί να σας έχουμε παρουσιάσει τα πιο εκκεντρικά manicure μέχρι τώρα αλλά το τελευταίο mani της JLo είναι το πιο ιδιαίτερο! Ο λόγος; Η λαμπερή pop star αποφάσισε να κάνει μία μικρή αφιέρωση στον αγαπημένο της, Ben Affleck και να του εκφράσει την αγάπη της μέσα από τα νύχια της.

Ναι καλά διαβάσατε! Η Lopez ακολούθησε τα βήματα της Kim Kardashian που σχεδίασε ένα “P” με μικροσκοπικές πέτρες πάνω στη ροζ βάση των νυχιών της.H JLo λοιπόν ζήτησε από τον προσωπικό της nail artist, Tom Bachik, ο οποίος επιμελέιται όλα τα υπέροχα manicure της, να δημιουργήσει με χρυσά γράμματα τα αρχικά τους αλλά και μια μικρή χρυσή καρδιά.

Ο Bachik μοιράστηκε στο Instagram ένα κοντινό πλάνο όπου εκτός από το ρομαντικό manicure ξεχωρίζει και το εντυπωσιακό μονόπετρο. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι η Lopez έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τον γάμο της και κάνει πρόβα το νυφικό manicure!

Εσάς πώς σας φάνηκε; Θα το τολμούσατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.