ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tennis Highlights: H τάση που θα φωτίσει το πρόσωπό σας και θα σας ανανεώσει


Ελένη Τσούτση

4 Ιουνίου 2022

Tennis Highlights: H τάση που θα φωτίσει το πρόσωπό σας και θα σας ανανεώσει
Εσείς έχετε σκεφτεί ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας;

Μέχρι τώρα έχουμε αναλύσει αρκετά hair trends για το φετινό καλοκαίρι. Τα καλά νέα είναι ότι συνεχίζουμε να καταγράφουμε και νέες τάσεις με ιδιαίτερα ονόματα. Το πιο πρόσφατο trend λέγεται “tennis highlights” και σύμφωνα με τους experts θα το δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

Αν κάνετε συνειρμούς και σκέφτεστε ότι έχει σχέση με κάποιο άθλημα θα σας πούμε πώς όχι! Η τάση θέλει καστανή βάση με διακριτικά highlights που φαίνονται σαν δημιουργούνται φυσικά από το άγγιγμα του ήλιου.

Τα highlights έχουν 1 με 2 τόνους πιο ανοιχτή απόχρωση και το τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικό με sun-kissed εφέ από την μέση των μαλλιών.

Τα hair color trends επιτάσσουν πιο ζεστούς και ανοιχτούς τόνους για το καλοκαίρι, οι οποίοι αντλούν έμπνευση από τις γήινες αποχρώσεις. Αν θέλετε μια απόχρωση που θα χαρίσει φως και ζεστασιά στο πρόσωπό σας, τα “tennis highlights” είναι η τέλεια επιλογή!

Παρακάτω θα βρείτε όση έμπνευση χρειάζεστε:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.