ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Chanel Haute Couture φέρνει πίσω το πιο girly preppy αξεσουάρ


Ελένη Τσούτση

6 Ιουλίου 2022

Το Chanel Haute Couture φέρνει πίσω το πιο girly preppy αξεσουάρ
Η έμπνευση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε πιο ατημέλητα και fresh χτενίσματα με τη χωρίστρα στη μέση

Τα fashion shows στο Παρίσι βρίσκονται σε εξέλιξη και για μια ακόμη φορά έχουμε τη χαρά να καταγράψουμε όλες τις νέες beauty τάσεις. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση έχει τον πρώτο λόγο και ο οίκος Chanel μας παρουσίασε την επιτομή της κομψότητας που δεν είναι άλλοι από τους iconic φιόγκους του.

Εκτός από τις chic δημιουργίες, οι φιόγκοι έκλεψαν την παράσταση καθώς ολοκλήρωναν μοναδικά κάθε look. Extravagant μαύροι μαύροι φιόγκοι στολίζουν τα μαλλιά που είναι ελεύθερα στους ώμους και με χωρίστρα στη μέση, είτε σε κοντά είτε σε μακριά hair looks.

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ένα από τα αγαπημένα του οίκου αφού το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν στο catwalk αλλά πάντα φροντίζει να δίνει μια νέα «πνοή» και να κάνει κάθε απλό χτένισμα, εντυπωσιακό!

Jenny.Gr
GettyImages

Αν θέλετε και εσείς να αναβαθμίσετε τα απλά σας hair looks δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό για κάθε περίσταση.

Jenny.Gr
GettyImages

Jenny.Gr
GettyImages

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.