ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chin Bangs: Το κούρεμα που αξίζει να δοκιμάσετε πριν τις διακοπές


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2022

Chin Bangs: Το κούρεμα που αξίζει να δοκιμάσετε πριν τις διακοπές
Το κούρεμα που φαίνεται υπέροχο σε όλους και είναι εξαιρετικά εύκολο στο hairstyle

Όταν σκέφτεστε τα καλοκαιρινά χτενίσματα, τι σας έρχεται στο μυαλό; Εμείς πάντως σκεφτόμαστε ανέμελα και φυσικά hair looks που μας δείχνουν ακόμη πιο χαλαρές να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το look σας λίγο πριν τις διακοπές, σας έχουμε την απόλυτη πρόταση, ιδανική για όσες αποφεύγουν τις τολμηρές αλλαγές. Από τις curtain bangs που αναμφίβολα είναι μια chic επιλογή, εμείς σας έχουμε μια καλύτερη ιδέα. Ποια είναι αυτή;

Πρόκειται για το νέο trend που έχουν υιοθετήσει ήδη τα fashion girs και έχει παριζιάνικο στιλ. Είναι οι “Chin bangs” - οι αφέλειες-φράντζες που βρήκαν τεράστια απήχηση λόγω της θρυλικής Farrah Fawvett. Άλλωστε, οι hair experts τονίζουν ότι το συγκεκριμένο hair look που έχει αέρα 70s θα το βλέπουμε παντού γύρω μας για τους επόμενους μήνες.

Οι περισσότερες celebrities τις επιλέγουν καθώς παίζουν με τον όγκο στα μαλλιά τους και δίνουν κίνηση στις άκρες τους. Τις συνδυάζουν πάντα με το κατάλληλο μακιγιάζ, ένα κόκκινο κραγιόν ή eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων είναι η πινελιά που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας.

Οι chin bangs είναι πιο ανάλαφρες και μπορείτε να τις φτιάξετε με πολλούς τρόπους ανάλογα με το στιλ που επιθυμείτε.

Παρακάτω θα πάρετε ιδέες για το πώς μπορείτε να τις υιοθετήσετε:

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.