ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Baby braids: H JLo με το χτένισμα που φωνάζει καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2022

Baby braids: H JLo με το χτένισμα που φωνάζει καλοκαίρι
H Jennifer Lopez έχει δίπλα της τους καλύτερους experts και τόσο τα outfits της όσο και τα beauty looks της αποτελούν πρόταση

Η JLo μπορεί να λατρεύει τα μακριά της μαλλιά (όπως και εμείς) αλλά όταν αποφασίζει να κάνει ένα updo φροντίζει πάντα να έχει κάτι το διαφορετικό! Η αγαπημένη σταρ το Σαββατοκύριακο βρέθηκε με τους experts που εμπιστεύεται για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Ο Appleton μάζεψε τα μαλλιά της κάνοντας ένα κομψό κότσο με ένα twist που που μπορείτε πολύ εύκολα να αντιγράψετε και εσείς, χωρίς καθόλου κόπο! Έκανε λοιπόν δύο baby braids στο μπροστινό μέρος και μας έδειξε μια extra ιδέα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Jenny.Gr

Οι πλεξούδες ανήκει στις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και χαρίζει σε κάθε απλό look extra στιλ.

Jenny.Gr

Μάλιστα, έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, χρειάζεται ελάχιστο χρόνο αλλά φαίνεται σαν να έχετε περιποιηθεί το hairstyle σας like a pro.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.