ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Με αυτά τα εργαλεία θερμότητας θα δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα


Ελένη Τσούτση

13 Ιουλίου 2022

Με αυτά τα εργαλεία θερμότητας θα δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα
Tα εργαλεία styling για τα μαλλιά είναι αυτά που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε όποιο look θέλουμε πολύ εύκολα και γρήγορα

Ειδικά, αν σκέφτεστε ότι τα χέρια σας «δεν πιάνουν» και ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας μόνες σας αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για εσάς. Plus, τώρα με τις εκπτώσεις αξίζει να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά χτενίσματα.

Η χρήση τους είναι πλεόν παιχνιδάκι! Είτε θέλετε απλά ένα επαγγελματικό ίσιωμα, είτε εντυπωσιακές μπούκλες, μπορείτε να τις έχετε, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά σας από την υπερβολική θερμότητα και τη φθορά. Τα καινούρια λανσαρίσματα δεν φθείρουν και δεν ταλαιπωρούν την τρίχα.

Jenny.Gr

Οι παρακάτω συμβουλές των hair experts θα σας κατευθύνουν στη καλύτερη δυνατή χρήση τους:

  • Αποφεύγετε να βάζετε τη θερμότητα 200 καθώς αυτό θα δημιουργήσει φθορά στη τρίχα σε βάθος χρόνου με τη πολύ χρήση των εργαλείων styling.
  • Αποφεύγετε να περνάτε την ίδια τούφα μαλλιών πάνω από 2 -3 φορές.
  • Προτιμήστε να κάνετε styling σε στεγνά μαλλιά, καθώς όταν η τρίχα είναι νωπή καίγεται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.
  • Όταν κάνετε styling να χρησιμοποιείτε προϊόντα κατά της θερμότητας ώστε να προστατεύεστε την ευαίσθητη τρίχα. Φροντίστε να έχετε χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης όπως λαδάκια πριν το styling για να έχει η τρίχα ελαστικότητα και να μην είναι ξηρή.

GHD PLATINUM+ STYLER

Jenny.Gr

L'Oreal Professionnel SteamPod v3 Ισιωτική Πρέσα

Jenny.Gr

GHD GLIDE PROFESSIONAL HOT BRUSH

Jenny.Gr

Philips BHS676/00 Πρέσα Μαλλιών Ionic

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.