ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μαλλιά της Brigitte Bardot είναι το νέο viral TikTok trend με 3,8 εκατ. προβολές


Ελένη Τσούτση

27 Ιουλίου 2022

Τα μαλλιά της Brigitte Bardot είναι το νέο viral TikTok trend με 3,8 εκατ. προβολές
Instagram:@Brigittebardot
H Brigitte Bardot είναι μια γυναίκα που το όνομά της είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το θηλυκό στιλ και αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα viral trends στο TikTok

Ο λόγος; Φυσικά τα υπέροχα μαλλιά της! Πιο συγκεκριμένα, το κούρεμά της με τα curtain bangs ή αλλιώς τις μακριές αφέλειες, τις οποίες χωρίζουμε στη μέση και μοιάζουν σαν κουρτίνες του μετώπου. Μπορούν να συνδυαστούν με όλους τους τύπους μαλλιών, δημιουργώντας ένα διαφορετικό ύφος κάθε φορά, προσαρμοσμένο στην κάθε γυναίκα.

Η beauty κοινότητα στη πλατφόρμα του TikTok έχει λατρέψει το hair look της Brigitte Bardot με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα κορυφαία θέματα στην αναζήτηση. Τα curtain bangs θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την επόμενη σεζόν αφού είναι η τέλεια επιλογή αν δεν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Ιδιαίτερα αν τα συνδυάσετε με ανέμελο, messy updo το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της Brigitte Bardot είχαν πάντα όγκο στις ρίζες και ποτέ δεν ήταν απόλυτα στιλιζαρισμένα. Η θρυλική Brigitte Bardot είναι ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα μας icons των 60s και 70s που μας εμπνέουν μέχρι και σήμερα.

@shaysullivann Replying to @materialdream_ ♬ Break from Toronto - PARTYNEXTDOOR

Μήπως η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας να είναι εμπνευσμένη από την Bardot;

Δείτε στην παρακάτω gallery τα εμβληματικά hair looks της Brigitte Bardot:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.