ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αφέλειες: Διατηρήστε τις άψογες με 5 απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

16 Αυγούστου 2022

Αφέλειες: Διατηρήστε τις άψογες με 5 απλά βήματα
Οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο stylish looks των τελευταίων σεζόν που όμως δύσκολα μπορούμε να πετύχουμε στο σπίτι

Αν θέλετε να περιποιηθείτε τις αφέλειες σας μέσα σε λίγα λεπτά και να είναι άψογες, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Μην αφήνετε τις αφέλειες να στεγνώσουν φυσικά. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε καθόλου πιστολάκι μετά το λούσιμο, τότε δεν θα μπορέσετε να τις «στρώσετε». Πάρτε, λοιπόν, το πιστολάκι στα χέρια σας και στεγνώστε τις με τον παρακάτω τρόπο.
  • Πάρτε μία βούρτσα -κατά προτίμηση από αυτές με κυλινδρικό σχήμα- και φροντίστε ο αέρας του σεσουάρ να ακολουθεί την φορά της αφέλειας.
  • Μην βάλετε κατευθείαν προϊόν hairstyling αλλά χρησιμοποιήστε λίγο την πρέσα σας- σε χαμηλή θερμοκρασία- για να φέρετε στο ίδιο μήκος τις άκρες. Αν η ρίζα δεν φριζάρει, τότε μην ξεκινήσετε να ισιώνετε από την αρχή της τρίχας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει τόσο ωραίο.
  • Δώστε ιδιαίτερη βάση στις φύτρες στο πλάι. Αν πετάνε επίμονα τούφες από τις αφέλειές σας, τότε βάλτε λίγο (πολύ λίγο) αφρό και δοκιμάστε να τις «στρώσετε» με το πιστολάκι.
  • Τέλος, βάλτε λίγη λακ για να σιγουρευτείτε πως δεν θα σας ενοχλήσουν στην έξοδό σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα λαδάκια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.