ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To νέο manicure της Selena Gomez είναι η αποθέωση του Barbiecore


Ελένη Τσούτση

19 Αυγούστου 2022

To νέο manicure της Selena Gomez είναι η αποθέωση του Barbiecore
H Selena Gomez θα σας κάνει να λατρέψετε και πάλι το ροζ

Aπό τότε που αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας Barbie με την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, ένα νέο trend γίνεται όλο και πιο δημοφιλές: Το #Barbiecore. Πρώτα το είδαμε στα ρούχα και τα αξεσουάρ και τώρα έρχεται και στα νύχια.

Η Barbie είναι η μούσα του 2022 και οι αγαπημένες μας celebrities έχουν ήδη προσθέσει το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της Barbie στο στιλ τους.

Έτσι και η Selena Gomez θέλοντας να μείνει πιστή στις νέες τάσεις της εποχής έκανε τα νύχια της ροζ. Ο αγαπημένος της nail artist, Tom Βachik, έβαψε τα μακριά, ballerina nails της με τον χαρακτηριστικό παιχνιδιάρικο τόνο του ρουζ και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Ένα fun και χαρούμενο χρώμα για να ταιριάξει με την ενέργεια και τα vibes της βασίλισσας".

Και δεν έχει καθόλου άδικο αφού τα χαρούμενα χρώματα μας φτιάχνουν τη διάθεση και ειδικά τώρα που ο Σεπτέμβριος πλησιάζει μια ροζ απόχρωσή είναι η λύση για τα summer blues. Δεν συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.