ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα φοράμε στα μαλλιά μας όλο τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

3 Οκτωβρίου 2022

Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα φοράμε στα μαλλιά μας όλο τον χειμώνα
Αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο hot αξεσουάρ για φέτος; Οι στέκες επέστρεψαν δυναμικά!

αξεσουάρ μαλλιών βοήθησαν τις γυναίκες για να προσθέσουν κομψότητα και μια glam νότα στα σύνολά τους. Σε πολλές περιπτώσεις μετατράπηκαν σε παιχνίδια που τους φτιάχνουν την διάθεση καθώς πολλές είναι εκείνες που επιλέγουν έντονα χρώματα και στιλ με όμορφη διακόσμηση prints.

Οι εντυπωσιακές στέκες και κορδέλες αυξήθηκαν στις αναζητήσεις των καταναλωτών χάρη σε προσωπικότητες, όπως η βραβευμένη ποιήτρια Amanda Gorman και η κόρη της Αντιπροέδρου Kamala Harris, Ella Emhoff, οι οποίες φορούσαν εντυπωσιακές στέκες στην ορκωμοσία του Joe Βiden το 2021 και φυσικά δεν είναι λίγες οι σταρς που τις επιλέγουν για τις εμφανίσείς τους στο κόκκινο χαλί.

Jenny.Gr

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία του Lyst, οι αναζητήσεις των γυναικών για headbands αυξήθηκαν κατά 123%. Εσείς ακόμη να προσθέσετε μια στέκα στη συλλογή σας;

Οι στέκες λοιπόν αποτελούν ένα σταθερό αξεσουάρ για τα μαλλιά και μια πολύ καλή λύση για τις "bad hair days". Δίνουν στα μαλλιά έναν επιθυμητό όγκο, ενώ φέτος θα προτιμηθούν οι μεγάλες στέκες με χάντρες, έντονα χρώματα και ιδιαίτερα prints.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω στέκες και δείτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο stylish χτενίσματα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.