ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Kristen Stewart έκανε το πιο cool mullet της σεζόν, στο πιο φθινοπωρινό χρώμα


Ελένη Τσούτση

5 Οκτωβρίου 2022

H Kristen Stewart έκανε το πιο cool mullet της σεζόν, στο πιο φθινοπωρινό χρώμα
Το mullet είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Kristen Stewart και πλέον μας έχει κάνει να το σκεφτόμαστε σοβαρά κι εμείς

Ανάμεσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν βρίσκεται για μία ακόμη φορά το mullet και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες σταρ να τo επιλέγουν. H Kristen Stewart έχει καταφέρει να τo προσαρμόσει στο προσωπικό της στιλ και ύφος και ξεφεύγει από οτιδήποτε επιτηδευμένο. Πρόσφατα, την είδαμε στην Eβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο show του οίκου Chanel να ποζάρει με το ανανεωμένο hair look της!

Η Stewart έχει μεγάλη αδυναμία στις αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά φροντίζει να τις προσαρμόζει στις hot τάσεις. Δε διστάζει να κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά και τα hair looks της τα υπογράφει ο προσωπικός της hairstylist, Adir Abergel.

Jenny.Gr

Ο hairstylist της λοιπόν δημιούργησε ένα cool mullet και μας παρουσιάζει ένα νέο τρόπο που μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς, αν σας αρέσει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Εκτός από το κούρεμα της Stewart λατρέψαμε και το σκούρο καστανό χρώμα των μαλλιών της που ερχόταν σε τέλεια αντίθεση με τα πράσινα μάτια της.

To mullet μπορεί να θεωρείται ένα τολμηρό, trend αλλά αν το κάνετε ακολουθώντας τα βήματα της Stewart, σας εγγυόμαστε την επιτυχία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.