ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Shag bangs: Δώστε όγκο στα μαλλιά σας με το πιο cool κούρεμα


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2022

Shag bangs: Δώστε όγκο στα μαλλιά σας με το πιο cool κούρεμα
Οι αφέλειες αλλάζουν και μπορούν να γίνουν από ένα κομψό κούρεμα, σε ό,τι πιο cool έχετε κάνει

Ο λόγος για τα shag bangs. Το συγκεκριμένο trend συνδυάζει δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο: τη φράντζα και την τεχνική του shag hair look (το οποίο παραμένει εξίσου δημοφιλές).

Πρόκειται για ένα ογκώδες, φθινοπωρινό κούρεμα που δίνει μια απίστευτη ευκολία αφού είναι ιδανικό για τα φυσικά κυματιστά μαλλιά. Η φυσική υφή και cool retro αποτέλεσμα είναι οι αιτίες που θα λατρέψετε τα shag bangs. Plus, χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και το καθημερινό styling γίνεται μόνο μέσα σε λίγα λεπτά. Με άλλα λόγια, το shag είναι σε ένα κούρεμα με έντονα layers που μπορούν να είναι από πολύ κοντά έως αρκετά μακριά. Μερικές από τις σταρς που έχουν δοκιμάσει τα shag bangs είναι η Zendaya μέχρι, η Alexa Chung και η Mylie Cyrus.

Jenny.Gr

Το shag είναι ένα ακατάστατο look εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70 με πολλές στρώσεις, οπότε ο προστιθέμενος όγκος βοηθά στη δημιουργία υπέροχης υφής. Έτσι, οι ειδικοί προτείνουν να αναζητήσετε τα σωστά προϊόντα, όπως σαμπουάν και conditioner για αύξηση όγκου. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο εύκολο να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας καθημερινά!

Υπάρχουν τόσες αρκετές εκδοχές του shag που τελικά υπάρχει πάντα η σωστή εναλλακτική για εσάς. Ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, την αισθητική σας και φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη εκδοχή.

Kinda wispy

Curly

Rock ‘n’ roll

Shaggy curtain bangs

Mussy

Wispy

Staggered

Piecey

Gently jagged

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.