ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Cate Blanchett έκανε αφέλειες, και τώρα θα θέλετε να κάνετε κι εσείς


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2022

Η Cate Blanchett έκανε αφέλειες, και τώρα θα θέλετε να κάνετε κι εσείς
Πάντα μας αρέσει να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σταρ με ανανεωμένο look, είτε πρόκειται για το στιλ τους είτε για τα μαλλιά τους

Η Cate Blanchett βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές και πρόσφατα μας εκέπληξε ευχάριστα. Η ηθοποιός έκανε μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της πριν μερικές μέρες, δοκιμάζοντας ένα από τα αγαπημένα κουρέματα των Γαλλίδων.

Η ίδια άλλωστε γνωρίζουμε καλά ότι αγαπά την κομψότητα και αποφεύγει τις υπερβολές τόσο στα μαλλιά της όσο και στο μακιγιάζ της. Επέλεξε λοιπόν να κόψει αφέλειες που τονίζουν με τον ωραιότερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της.

Η Blanchett εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Tár" στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του New York Film Festival, με μία δημιουργία του οίκου Proenza Schouler και έχοντας ένα φρέσκο και ανάλαφρο κούρεμα.

Οι αφέλειές της είναι μακριές και αναβάθμισαν τα μεσαίου μήκους μαλλιά της με τον πιο απλό τρόπο. Για αυτή την αλλαγή εμπιστεύτηκε τον προσωπικό της hairstylist Robert Vetica και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο! Οι αφέλειες είναι on trend και τη φετινή σεζόν και αν πιστεύετε ότι υπάρχει μόνο ένα στιλ, κάνετε λάθος. Μπορείτε να επιλέξετε αν τις θέλετε κοντές, πολύ κοντές ή μακριές με τη βοήθεια του κομμωτή σας. Η Cate Blanchett ήταν ίσως η έμπνευση που είχατε ανάγκη για να τις τολμήσετε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.