ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 χτενίσματα που είναι ό,τι πιο hot τώρα, για να επιλέξετε το δικό σας


Ελένη Τσούτση

17 Οκτωβρίου 2022

7 χτενίσματα που είναι ό,τι πιο hot τώρα, για να επιλέξετε το δικό σας
Δείτε τα top trending hairstyles που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινές εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ

Όπως το καλοκαίρι, έτσι και το φθινόπωρο, νιώθουμε έτοιμες να πειραματιστούμε με νέα hair looks, χρώματα και γενικότερα να εκφραστούμε μέσα από τα hairstyles μας.

Κάθε σεζόν λοιπόν, τέτοια εποχή αναμένουμε για να μάθουμε από τους διάσημους hair stylists ποια θα είναι τα trends που θα επικρατήσουν στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στα χτενίσματα. Άλλωστε ένα νέο χτένισμα θα ολοκληρώσει τέλεια κάθε φθινοπωρινό σας outfit.

Τα αυστηρά αλλά και τα ανάλαφρα χτενίσματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο το φθινόπωρο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα λατρέψετε καθώς είναι ιδανικά και μπορείτε να τα δημιουργήσετε μόνες σας με απλές κινήσεις.

Σημειώστε εντυπωσιακές μπούκλες, fluffy textures, wet looks που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και αυτό το φθινόπωρο! Οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες. Ακόμη και αν δεν είστε έτοιμες να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας τότε η ανανέωση του καθημερινού hairstyle είναι μονόδρομος. Τα φθινοπωρινά χτενίσματα από τους top hair experts είναι η έμπνευση που αναζητάτε.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα χτενίσματα που είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.