ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Φράντζα: Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος να μεταμορφώσεις το look σου


Ελένη Τσούτση

1 Δεκεμβρίου 2022

Φράντζα: Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος να μεταμορφώσεις το look σου
Οι φράντζες είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τις ωραιότερες και να συζητήσετε με τον κομμωτή σας ποια σας ταιριάζει περισσότερο

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία στην φράντζα. Τονίζει την θηλυκότητα, δίνει στιλ και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο. Τα είδη ποικίλλουν, όμως το ερώτημα είναι ποιος τύπος φράντζας ταιριάζει περισσότερο με το σχήμα του προσώπου. Οι τύποι είναι διάφοροι και αναλόγως, λοιπόν, τολμήστε να κόψετε τα μαλλιά σας, χαρίζοντας ρομαντισμό στο look σας.

Aν έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου, αποφύγετε μία ίσια ή αρκετά πυκνή φράντζα. Προτιμήστε αυτή που πέφτει πλαγίως και ντεγκραντέ στο πρόσωπο. Κολακεύει και εξισορροπεί το πρόσωπο.Για μακρύ ή τετράγωνο σχήμα προσώπου συνιστάται η μακριά και πυκνή φράντζα που καταλήγει στην περιοχή των φρυδιών. Είναι η καλύτερη επιλογή για να τονιστούν οι γωνίες του προσώπου.

Όσες έχουν οβάλ πρόσωπο είναι οι πιο τυχερές, διότι τους ταιριάζουν όλα τα είδη φράντζας. Επίσης είναι το απόλυτο haircut, για όσες επιθυμούν να απογειώσουν το πρόσωπο τους, ιδίως αν επιλέξετε μία πυκνή και γεωμετρική φράντζα.

Τέλος, αν ανήκετε στην κατηγορία, πρόσωπο - καρδιά, επιλέξτε μία μακριά και πολυεπίπεδη φράντζα, που θα πέφτει πλαγίως. Για να εξισορροπιστεί το σαγόνι με το μέτωπο, πρέπει η φράντζα να ξεκινάει πιο κοντή στην περιοχή των ματιών και να καταλήγει μακρύτερη εκεί που τελειώνουν τα ζυγωματικά.