ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Glitter nails για να υποδεχτείτε το 2023


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2022

Glitter nails για να υποδεχτείτε το 2023
Instagram/@betina_goldstein
H διαχρονική επιλογή στα νύχια για τις γιορτές είναι τα glitters

Τα glitter νύχια αποτελούν μία επιλογή που σίγουρα θα δυσκολευόσασταν να την κάνατε στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Για τις γιορτές όμως είναι η ιδανική επιλογή για να κλέψετε τις εντυπώσεις και να βάλετε στα νύχια σας extra δόσεις λάμψης όπως το επιβάλλει η μέρα.

Για το festive σας look λοιπόν, μπορείτε να παίξετε με διακριτικά shiny ή glitter σχέδια πάνω σε σκούρα βερνίκια για gothic drama λαμπερό αποτέλεσμα. Είτε τα νύχια σας είναι κοντά κομμένα είτε μακριά και οβάλ για πιο femme fatale εμφανίσεις, μπορείτε να πετύχετε μια εντυπωσιακή glamorous εμφάνιση.

Για εσάς που διστάζετε να κάνετε ένα ολοκληρωτικό glitter αποτέλεσμα στα νύχια σας, αρκεί να κάνετε μερικές glitter πινελιές για να λάμψουν τα χέρια σας. Γι' αυτό λοιπόν τολμήστε τα και το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσετε.

Extra tips:

  • Προτιμήστε να είναι κοντά κομμένα σε τετραγωνισμένο ή οβάλ σχήμα.
  • Αποφύγετε τα έντονα κοσμήματα στα χέρια σας γιατί τα glitter νύχια πετυχαίνουν από μόνα τους ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.