ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 viral beauty trends που θα αγαπήσουμε το 2023


Ελένη Τσούτση

30 Δεκεμβρίου 2022

3 viral beauty trends που θα αγαπήσουμε το 2023
Instagram @jaeldorotan
Την 1η Ιανουαρίου, το ρολόι των τάσεων επανέρχεται δυναμικά κι εμείς καταγράψαμε ήδη τα 3 πιο δυνατά trends

Οι τάσεις του 2023 μας περιμένουν κι εμείς περιμένουμε με χαρά και ενθουσιασμό να τις δοκιμάσουμε. Μερικά trends θα μας ακολουθήσουν και άλλα θα αποχωρήσουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι είμαστε έτοιμες να πειραματιστούμε και να τολμήσουμε λίγο παραπάνω.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα θα απασχολήσουν τον κόσμο της ομορφιάς και την επόμενη χρονιά.

Volume

Οι hair experts θέλουν τα μαλλιά με όγκο γιατί ένα χτένισμά με όγκο είναι πάντα on fleek. Πρώτα από όλα, πρέπει να βρείτε ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σας, ξηρά, λιπαρά ή κανονικά. Έπειτα καλό είναι να επιλέξετε ένα σαμπουάν και γενικότερα προϊόντα περιποίησης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας και φυσικά θα βοηθάνε στην ενίσχυση όγκου.

Το απόλυτο όμως μυστικό κρύβεται σε αυτή τη συνήθεια που δεν απαιτεί καθόλου χρόνο ή κόπο. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας ξεκινήστε από τις άκρες προς τη ρίζα και επιμείνετε. Δοκιμάστε να αναποδογυρίσετε το καφάλι σας και κρατήστε το σεσουάρ κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας. Αν χρειάζεται, προσθέστε στα μαλλιά σας προϊόντα styling που βοηθούν στον όγκο, ανάλογα πάντα με το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε.

Blusher

Το ρουζ θα πρωταγωνιστήσει στο μαγικό κόσμο του makeup το 2023. Από λεπτές, λεπτοαλεσμένες πούδρες μέχρι κρεμώδεις, υγρές συνθέσεις, το blusher έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο κόκκινο χαλί αλλά και στα social media.

Μετά από την τέλεια απόχρωση κραγιόν και την καφέ mascara που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας, σειρά έχει το ιδανικό ρουζ για τα winter makeup looks σας. Και οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και λάμψη της επιδερμίδας. Το καθαρό πρόσωπο με τα χείλη και τα μάγουλα που μοιάζουν να έχουν τόσο χρώμα όσο χρειάζεται. Αν θέλετε ένα όμορφο και δροσερό αποτέλεσμα, ανανεώστε το ρουζ σας και επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Bob

Το καρέ αναμφίβολα είναι το πιο chic και stylish κούρεμα. Και οι πιο πιστές των μακριών μαλλιών ενέδωσαν και τόλμησαν να χάσουν λίγο το μήκος τους. Short bob, lob, chopped bob και ένα σωρό ακόμα ονομασίες έδωσαν τόσες εναλλακτικές στις γυναίκες, που ήταν αναπόφευκτο να τις κερδίσουν.

Σκεφτείτε τα κομψά midi bob που είδαμε το 2022, όπως εκείνο της Zendaya και της Florence Pugh, της Kaia Gerber και της Jenna Ortega.Εάν σκέφτεστε να κόψετε bob αλλά δεν είστε σίγουρες από πού να ξεκινήσετε, επιλέξτε ένα μεσαίο bob, όπως το midi, ή το ιταλικό bob, καθώς κάθονται κάτω από το πηγούνι αλλά πάνω από τον ώμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.