ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

20 bob haircuts για να τολμήσετε το 2023


Ελένη Τσούτση

12 Ιανουαρίου 2023

20 bob haircuts για να τολμήσετε το 2023
Παρόλο που ορισμένες τάσεις στα μαλλιά αλλάζουν, υπάρχει ένα hair look που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα: το bob κούρεμα

Θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά αλλά έχετε ενδοιασμούς; Αυτό το άρθρο θα σας κάνει βρείτε το τέλειο bob για εσάς και έπειτα να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας. Τόσο απλά γιατί κάποια πράγματα δεν χρειάζονται πολύ σκέψη αλλά τόλμη.

Σύμφωνα με την hairstylist πολλών celebrities, Alex Brown, τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες αρκεί να βρουν το ακριβές μήκος που τους ταιριάζει και φυσικά να αισθάνονται άνετα με την επιλογή τους. Όποιο στιλ bob και να αποφασίσετε να κάνετε το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει μοντέρνο αλλά και κλασικό. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τα κοντά μαλλιά τόσο διαχρονικά.

Αν λοιπόν πείτε «ναι» στο πολυπόθητο bob τότε τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν για να δημιουργήσετε ένα χαλαρό καθημερινό χτένισμα με απλά βήματα:

  • Μετά το μπάνιο, εφαρμόστε salt spray ή μικρή ποσότητα gel. Με τα δάχτυλά σας, «δουλέψτε» την τρίχα και δώστε την κίνηση που θέλετε να έχει. Στη συνέχεια με το πιστολάκι, ανακατέψτε τα μαλλιά και σταθεροποιείστε το look με hairspray.
  • Δώστε όγκο κυρίως στις άκρες, αποφεύγοντας τις ρίζες. Το συγκεκριμένο κούρεμα απαιτεί έμφαση από τη μέση και κάτω, για να δείχνει πιο εντυπωσιακό.

Βρείτε στην παρακάτω gallery όσο έμπνευση χρειάζεστε για την επόμενη stylish αλλαγή στα μαλλιά σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.