ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Alexa Chung: To αξεσουάρ μαλλιών που δίνει στιλ στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2023

Alexa Chung: To αξεσουάρ μαλλιών που δίνει στιλ στα μαλλιά της
Getty Images
Τα αξεσουάρ μπορούν να δώσουν στιλ στα μαλλιά σας και αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για να τα βάλετε στη ζωή σας, η Alexa Chung σας τη δίνει με την πρόσφατη εμφάνισή της

Οι κορδέλες είναι η εύκολη λύση όταν δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας και σίγουρα όλο και κάποια ξεχασμένη θα βρείτε στο συρτάρι σας. Δεν έχετε λοιπόν παρά να ακολουθήσετε το δρόμο της Alexa Chung και να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό χτένισμα με πρωταγωνιστή μια κορδέλα. Άλλωστε αυτό το girl –chic vibe ταιριάζει σε ένα casual καθημερινό outfit αλλά και σε ένα πιο glam.

To μυστικό είναι να δείχνει ανεπιτήδευτο και αυτό η Alexa το κάνει πάντα με τόση ευκολία. Η ίδια έκανε ένα minimal half-up και το στερέωσε με μια μπλε κορδέλα αναβαθμίζοντας έτσι ένα απλό χτένισμα.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι pro, απλά να θέλεις να παίξεις λίγο παραπάνω με το στιλ σου.

Στέκες, κορδέλες, φιόγκοι, τσιμπιδάκια ,clips μονοπώλησαν και αυτή τη χρονιά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τολμήσετε να βάλετε στη ζωή σας δίνοντας έτσι μια chic πινελιά στα looks σας. Για ένα stylish outfit μπορείτε να βάλετε μια μονόχρωμη ή πολύχρωμη κορδέλα ή ακόμη και χρωματιστά clips που να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της υπόλοιπης εμφάνισής σας.

Tip: Όποιο επιλέξετε και είναι αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας ή σε μια συγκεκριμένη εμφάνισή σας, να θυμάστε πως δεν πρέπει να συνδυάζετε υπερβολικά αξεσουάρ με υπερβολικά ρούχα ή ακόμη έντονα μεγάλα σκουλαρίκια με αξεσουάρ μαλλιών.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα bob για να δοκιμάσετε φέτος:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.