ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chocolate brown: Το απόλυτο χρώμα μαλλιών του φετινού χειμώνα


Ελένη Τσούτση

26 Ιανουαρίου 2023

Chocolate brown: Το απόλυτο χρώμα μαλλιών του φετινού χειμώνα
Instagram/@ alessandraambrosio
Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσουν είναι πολλές και θα λέγαμε ότι «ξεφυτρώνουν» ολοένα και περισσότερες δίνοντάς μας χαρά και έμπνευση

Μία από τις κορυφαίες αποχρώσεις θα είναι το chocolate brown. Πρόκειται για ένα πολυτελές χρώμα που έχει έντονη λάμψη και δείχνει πάντα sexy και ζωντανό. Η τάση του chocolate brown έγινε viral στο TikTok και είναι η καλύτερη επιλογή για όποια έχει σκούρα μαλλιά.

Τι είναι το chocolate brown;

«Φανταστείτε το χρώμα του brownie», λέει στο POPSUGAR ο Matt Rez, διάσημος hair colorist. Περιγράφει το χρώμα ως «μια σκούρα – ουδέτερη καφέ βάση τονισμένη με ψυχρές-χρυσές ανταύγειες balayage». Τα chocolate brown μαλλιά είναι κολακευτικά για όλους τους τόνους επιδερμίδας «εφόσον η απόχρωση προσαρμόζεται στο ανοιχτό ή το σκούρο χρώμα των ματιών τους», λέει ο Rez. Όπως συμβαίνει με κάθε καλή βαφή μαλλιών, ένας επαγγελματίας μπορεί να κάνει αυτές τις τροποποιήσεις για να διασφαλίσει ότι θα βρείτε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων για εσάς.

Όσες έχουν ήδη σκουρόχρωμα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, με λίγα λόγια το «χειμωνιάτικο χρυσό», θα πρέπει πρώτα να κάνουν μια θεραπεία λάμψης για να ενισχύσουν το τελικό χρώμα και να το φέρουν στο επιθυμητό σκούρο σοκολατί-καφέ.

Οι διακριτικές ανταύγειες έχουν αυτή τη μαγική δύναμη, να κάνουν τα σκούρα μαλλιά να φαίνονται ακόμα πιο λαχταριστά. Επέλεξε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα μαλλιών σοκολάτας και εντυπωσίασε τους όλους!

Μην ξεχνάτε ότι οι ανταύγειες τονίζουν τα ζυγωματικά σας και να κάνουν τα μάτια σας πιο ελυστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.