ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έτσι φτιάχνουν οι Γαλλίδες τα μαλλιά τους, τώρα


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2023

Έτσι φτιάχνουν οι Γαλλίδες τα μαλλιά τους, τώρα
Instagram: @Jeanne Damas
Τα χτενίσματα με γαλλικό αέρα είναι μια διαχρονική τάση και έχουν μια σημαντική θέση στον κόσμο της ομορφιάς

Όταν μιλάμε για ανεπιτήδευτη φινέτσα, οι Γαλλίδες μας έρχονται κατευθείαν στο μυαλό αφού καταφέρνουν τόσο με το στιλ τους όσο και με τα beauty looks που επιλέγουν, να μας εντυπωσιάζουν. Το hair styling που επιλέγουν, ξεχωρίζει αφού τους χαρίζει έναν chic αέρα και ολοκληρώνει μοναδικά το κάθε outfit. Ένα από τα αγαπημένα τους χτενίσματα που θα μας δώσουν έμπνευση για την άνοιξη είναι οι ανέμελες αφέλειες, τα layers αλλά και οι φράντζες.

Οι hair experts μίλησαν στη British Vogue για το τι επιλέγουν οι Γαλλίδες να κάνουν περισσότερο στα μαλλιά τους. Το συμπέρασμα είναι ένα: κυριαρχεί η μποέμ αισθητική, με απαλές γραμμές και καμία αυστηρότητα. Όσο πιο ανέμελο, τόσο περισσότερο french vibe αποπνέει. Tα signature hair looks που επιλέγουν οι Γαλλίδες είναι πολλά, αλλά όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή που είναι να δείχνουν επιμελώς ατημέλητα.

Δεν τους αρέσει να υπερπροσπαθούν ούτε στο ντυσιμό τους, στο μακιγιάζ τους αλλά ούτε και στα μαλλιά τους. Το μυστικό τους είναι η απλότητα και η διαφορετικότητα χωρίς όμως ποτέ να αγγίζουν τα όρια του εκκεντρικού. Το effortless chic αποτυπώνεται και στο καθημερινό τους hairstyle και είμαστε εδώ για να το αντιγράψουμε.

Συγκεντρώσαμε τα χτενίσματα που αγαπούν περισσότερο οι Γαλλίδες και θα λατρέψετε και εσείς αυτή την άνοιξη.

Jenny.Gr
@sabinasocol

Jenny.Gr
Instagram: @jeannedamas

Jenny.Gr
Instagram: @violette_fr

Jenny.Gr
Instagram: @annabelle.belmondo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.