ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Lip gloss nails: Η νέα τάση στο manicure, είναι η αγαπημένη της JLο


Ελένη Τσούτση

16 Φεβρουαρίου 2023

Lip gloss nails: Η νέα τάση στο manicure, είναι η αγαπημένη της JLο
Instagram/@ matejanova
Είναι glam, είναι minimal, είναι JLo approved - τι άλλο θέλεις;

Το glam manicure είναι στα καλύτερά του αλλά με μια πιο minimal αισθητική. Τα περισσότερα it girls λατρεύουν το lip gloss nail look που είναι ιδανικό για όσες έχετε κουραστεί με τις πιο σκούρες αποχρώσεις και τα έντονα art στα νύχια σας. Το συγκεκριμένο trend έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στα social και το επιλέγουν οι περισσότεροι celebrity nail artists.

Τι είναι τα νύχια lip gloss;

Η τάση μιμείται το βελούδινο, γυαλιστερό φινίρισμα του lipgloss όταν το εφαρμόζετε στα χείλη. Χαρίζει γυαλάδα (ολοκληρώνεται με μια νότα όμορφης ροζ απόχρωσης) και δημιουργεί ένα «λαχταριστό», φρέσκο αποτέλεσμα. Plus, ταιριάζει τόσο στα κοντά νύχια όσο και στα μακριά.

Η πρώτη που λάνσαρε επάξια τα lip gloss nails είναι η Jennifer Lopez και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, αφού το glam κυλάει στο αίμα της. Ο προσωπικός της nail artist Tom Bachik λοιπόν δημιούργησε το απόλυτο lip gloss look που θα σας εμπνεύσει.

Το διακριτικό ροζ, το σχεδόν διάφανο sheer pink και το baby pink είναι οι τέλειες αποχρώσεις για να κάνετε μόνες σας το lip gloss nail trend. Ακόμη, θα χρειαστείτε ένα base coat και ένα super shiny top coat που θα αφήσει αυτό το υπέροχο λαμπερό φινίρισμα στα νύχια σας.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.