ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 3 βήματα που θα δώσουν extra διάρκεια στο manicure σας


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2023

Τα 3 βήματα που θα δώσουν extra διάρκεια στο manicure σας
Instagram/@betina_goldstein
Λένε πως τίποτα δε διαρκεί για πάντα - μήπως το manicure σας μπορεί;

Όλες όσες κάνουμε το manicure μόνες μας στο σπίτι (ναι το τελευταίο διάστημα μπήκα και εγώ σε αυτό το club) θέλουμε να έχει περισσότερη διάρκεια και συνεχώς αναζητάμε τρόπους για να το πετύχουμε. Σύμφωνα με τους experts ένα topcoat δεν αρκεί. Αυτό που χρειάζεται, είναι να ακολουθήσουμε με προσοχή τρία βασικά βήματα που θα βελτιώσουν το manicure μας.

Ποια είναι αυτά;

Η σωστή προετοιμασία

Ξεκινήστε να τρίβετε με ελαφριές κινήσεις όλη την επιφάνεια του νυχιού με ασετόν για να φύγουν υπολείμματα από προηγούμενο βερνίκι. Η καθαρή βάση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στη μεγαλύτερη διάρκεια - μάλιστα, είναι κάτι που ακολουθούν πιστά και οι ειδικοί.

Ulta Beauty Collection Nail Cleanser

Jenny.Gr

Εφαρμόστε cuticle oil

Το cuticle oil είναι ένα ενυδατικό λαδάκι για τα επωνύχια που μαλακώνει τα πετσάκια ώστε να αφαιρούνται πιο εύκολα. Ακόμη, δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στο νύχι.

CND Solar Oil

Jenny.Gr

Κλειδώστε το αποτέλεσμα με το topcoat

Το topcoat είναι το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα της διαδικασίας. Επιλέξτε ένα ποιοτικό topcoat που θα «σφραγίσει» το βερνίκι, θα το κάνει πιο σταθερό ενώ θα του δώσει και την απαραίτητη γυαλάδα.

Essie Gel Couture Top Coat

Jenny.Gr

Την επόμενη φορά που θα κάνετε το manicure σας, δοκιμάστε τα παραπάνω βήματα και χαρίστε extra διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα. Βρείτε λοιπόν τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στη διάθεσή σας, στα ρούχα και το στιλ σας και τολμήστε! Με ένα λαμπερό, ζωηρό και φρέσκο χρώμα, δεν μπορείτε να κάνετε ποτέ λάθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.