ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Floral manicure: 5 σχέδια για τα πιο ανοιξιάτικα νύχια


Ελένη Τσούτση

14 Μαρτίου 2023

Floral manicure: 5 σχέδια για τα πιο ανοιξιάτικα νύχια
Instagram/ @byrdie
Φέτος την άνοιξη πειραματιστείτε με τέλεια nail looks με λουλούδια

Η άνοδος της θερμοκρασίας και η ανοιξιάτικη διάθεση μας προδιαθέτουν να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας. Εμείς λοιπόν μπορούμε να αρχίσουμε από τα νύχια μας, άλλωστε και τα άκρα είναι σημαντικό να ταιριάζουν με την ανεβασμένη διάθεση που θέλουμε να έχουμε.

Τα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια μπορούν να μας δώσουν μια extra νότα χαράς και αισιοδοξίας, floral σχέδια τόσο χωρίς χρώμα όσο και πολύχρωμα μπορεί να είναι η επιλογή σας για το επόμενο manicure. Άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν είναι το floral μανικιούρ. Τι καλύτερο λοιπόν για την συγκεκριμένη περίοδο, από το να διακοσμούν τα νύχια μας μερικά όμορφα σχέδια λουλουδιών!

Αν έχετε κλείσει ραντεβού με το αγαπημένο σας nail salon, δείτε τα ωραιότερα mani με λουλούδια και ζητήστε από την expert να το αντιγράψει. Μικρά και μεγάλα λουλούδια, άλλα περίτεχνα αλλά και πιο απλά, είναι το inspo που δεν ξέρατε ότι είχατε ανάγκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.