ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Nicole Kidman επέστρεψε στο signature χρώμα της και μας εμπνέει για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

22 Μαρτίου 2023

Η Nicole Kidman επέστρεψε στο signature χρώμα της και μας εμπνέει για την άνοιξη
Splash Ideal Images
Η άνοιξη και η ανανεώση πάνε μαζί, και αυτό ακριβώς το μότο ακολούθησε η Nicole Kidman

H Nicole Kidman μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα βραβεία Όσκαρ με ξανθά μακριά μαλλιά αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή, ιδανική για την άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε σε ένα χρώμα που μας θυμίζει αρκετά το φυσικό της χρώμα. Μοιράστηκε το ανανεωμένο hair look της στο Instagram με 3 ανοιξιάτικες φωτογραφίες.

Η Kidman ποζάρει χαρούμενη στο φακό με μια strawberry blonde απόχρωση έχοντας χαλαρές μπούκλες που αναδεικνύουν περισσότερο το τελικό look.

Jenny.Gr
Instagram/@Nicole Kidman

Το strawberry blonde χρώμα, το έχουν επιλέξει και άλλες διάσημες όπως Sienna Miller, Gigi Hadid και η Blake Lively και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια εντυπωσιακή αλλαγή που μας εμπνέει να «πειράξουμε» και εμείς το look μας. Ιδιαίτερα για τις ξανθές γυναίκες που επιθυμούν να σκουρύνουν τα μαλλιά τους χωρίς να αποχωριστούν τη λάμψη, αποτελεί την τέλεια μετάβαση για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και stylish!

Jenny.Gr
Instagram/@Nicole Kidman

Ακόμη, τo strawberry blonde είναι ένας συνδυασμός ξανθού και κόκκινου και ταιριάζει περισσότερο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αν σκέφτεστε να το δοκιμάσετε τότε με τη βοήθεια του hair colorist θα βρείτε ποιος τόνος, ζεστός ή ψυχρός, αναδεικνύει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.