ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε στο Παρίσι με το εμβληματικό «Ratchel» χτένισμα


Ελένη Τσούτση

21 Μαρτίου 2023

Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε στο Παρίσι με το εμβληματικό «Ratchel» χτένισμα
Splash Ideal Images
Η Jennifer Aniston αναβιώνει το θρυλικό χτένισμα της Ratchel

Η Jennifer Aniston δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις εμφανίσεις της και αυτό έκανε και μέσα από την τελευταία της εντυπωσιακή εμφάνιση στο Παρίσι. Στο πλευρό της είχε τον συμπρωταγωνιστή της Adam Sandler, που πόζαραν χαμογελαστοί μαζί στο φακό στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Murder Mystery 2»

Πιο συγκεκριμένα, η Aniston εμφανίστηκε με μία υπέροχη σαμπανιζέ δημιουργία με λάμψεις που ταίριαζε τέλεια με τον χρώμα των μαλλιών της. Σε αυτό όμως που σταθήκαμε ήταν τα μαλλιά της που ήταν φανερά εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό χτένισμα της Rachel.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Στο κλασικό Rachel cut, τα μαλλιά έφταναν στους ώμους, η νέα stylish version του θέλει το μήκος των μαλλιών να είναι πιο μακρύ, κάνοντάς το ακόμη πιο εύκολη επιλογή για περισσότερες γυναίκες. Τα layers είναι το μυστικό καθώς πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπο, σχηματίζοντας ένα σχήμα καρδιάς στο μπροστινό μέρος. Οι τάσεις άλλωστε κάνουν τον κύκλο τους και επανέρχονται πάντα λίγο πιο φρέσκιες και ανανεωμένες. Έτσι ακριβώς επέστρεψε και το Rachel cut με την νέα εμφάνιση της Aniston.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.