ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μετά το «Rachel haircut», το «Monica haircut» είναι το νέο hot trend της σεζόν


Ελένη Τσούτση

4 Ιουλίου 2022

Μετά το «Rachel haircut», το «Monica haircut» είναι το νέο hot trend της σεζόν
Οι τάσεις του παρελθόντος επανέρχονται αλλά πάντα έχουν κάτι νέο να μας χαρίσουν

Τα φιλαράκια εκτός από αξέχαστες ατάκες μας έχουν αφήσει και μερικά beauty trends. Πρώτο και καλύτερο είναι το κούρεμα της Jernnifer Aniston στους πρώτους κύκλους της σειράς που ονομάστηκε «Rachel haircut» εμπνευσμένο από τον ρόλο της.

Οι τάσεις κάνουν τον κύκλο τους και επανέρχονται πάντα λίγο πιο φρέσκιες και ανανεωμένες. Έτσι ακριβώς επέστρεψε και το Rachel cut με την επιστροφή των Friends.

Στο κλασικό Rachel cut, τα μαλλιά έφταναν στους ώμους, η νέα stylish version του θέλει το μήκος των μαλλιών να είναι πιο μακρύ, κάνοντάς το ακόμη πιο εύκολη επιλογή για περισσότερες γυναίκες. Τα layers είναι το μυστικό καθώς πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπο, σχηματίζοντας ένα σχήμα καρδιάς στο μπροστινό μέρος.

Jenny.Gr

Tώρα ήρθε η σειρά της Monica, δηλαδή της Courteney Cox, με το κούρεμα της που έγινε viral στο TikTok. Είναι ένα bixie που μάλιστα έχουν υιοθετήσει αρκετές celebrities όπως η Drew Barrymore και Winona Ryder.

@mayonasie #stitch with @elliekay_x we must unite #bixie #haircut #fyp #doit #CheetosReaperReactions ♬ original sound - mayonaise

Το συγκεκριμένο bixie θέλει τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω και τη φράντζα στο πλάι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει έναν πιο φρέσκο αέρα στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.